Banner 980x90

Preiļos par 1,1 miljonu eiro plāno pārbūvet Veselības un rekreācijas kompleksa ēku

Daugavpils, 2.jūn., LETA. Preiļos izstrādāts būvprojekts Veselības un rekreācijas kompleksa ēkas pārbūvei, aģentūru LETA informēja Preiļu novada domes mājaslapas satura redaktore Ilona Vilcāne.

Saskaņā ar būvprojektu paredzēts, ka ēkā atradīsies peldbaseins, bērnu baseins, SPA, trenažieru zāle, kafejnīca, viesnīca, ēdināšanas bloks, publiskā pirts, veļas mazgātava, fizioterapijas kabineti, sāls istaba, cita veida ar veselības uzlabošanu un rekreāciju saistīti pakalpojumi.

Objekta pārbūves darbu veikšanai plānots piesaistīt 1,1 miljonu eiro no Eiropas Reģionālās attīstības fonda specifiskā atbalsta mērķa "Palielināt privāto investīciju apjomu reģionos, veicot ieguldījumus uzņēmējdarbības attīstībai atbilstoši pašvaldību attīstības programmās noteiktajai teritoriju ekonomiskajai specializācijai un balstoties uz vietējo uzņēmēju vajadzībām" finansējuma. Tāpat nepieciešams piesaistīt arī uzņēmēju finansējumu.

Būvprojekta "Veselības uzlabošanas un rekreācijas kompleksa ēkas pārbūve, Liepājas ielā-46, Preiļos" izstrādi veica SIA "Rem Pro". Latvijas Būvinženieru savienība SIA "LBS-Konsultants", veicot būvobjekta ekspertīzi, sniegusi par to pozitīvu atzinumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)