Banner 980x90

Preiļos notiks spēkavīru čempionāts

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Piektdien, 19. augustā, Preiļu parka estrādē notiks "Triobet Latvijas Spēkavīru čempionāta" regulārās sezonas noslēdzošais - piektais posms, pilsētas informācijas portālu Preili24.lv informē biedrības "Stiprinieku republika" pārstāve Elīna Gārbena.

Spēkavīri augustā jau aizvadījuši divas spraigas sacensības Venstpilī un Valmierā, bet rīt sešos vakarā atkal tiksies cīņas laukumā Preiļos. Šis būs turnīrs pirms gaidāmā superfināla, kas notiks 17.septembrī Rīgā, aktīvās atpūtas un sporta festivāla "Rīgas Sporta nakts" laikā.

Savā dzimtajā pilsētā startēs pieredzējušais Artis Plivda, konkurenci viņam sastādīs Aivars Šmaukstelis, kurš visas sezonas garumā demonstrē stabilu sniegumu, kuldīdznieki Edgars Andersons, Jānis Šleckus un arī Oskars Martužans, kurš sacensību apritē atgriezies visai pieklājīgā sportiskajā formā, kā arī apgriezienus uzņēmušais Didzis Zariņš, Otomārs Skreija, Magnuss Vucāns, Sandis Ķiploks un Igors Podčeredņičenko. 

Preilēnieši klātienē varēs redzot, kā vīri met mucas, "griež" pulksteni, velk mašīnu no zemes, tur krucifiksu, veic stafeti un ceļ atlanta akmeņus. 

Spēkavīru sacensību skatītājiem būs dota iespēja ne tikai vērot šī sportaveida paraugstundas, bet arī iejusties spēkavīra lomā. Gan pieaugušie, gan bērni varēs piedalīties dažādos konkursos vingrinājumu starplaikos, kur jātur vai jānes dažādi smagumi. Labākajiem un ātrākajiem balviņas no atbalstītājiem. Notikumiem laukumā varēs sekot līdzi arī televīzijas tiešraidē kanālā Rīga TV24.

Sīkāka informācija mājaslapā "www.stiprinieki.lv." 2016.gada spēkavīru sezonas galvenais partneris "RERE Grupa". Ģenerālsponsors "Triobet", atbalsta Valmieras pilsētas pašvaldība, "Škoda", Latvijas Nafta un "Fiskars". Informatīvie atbalstītāji "Rīga TV24" un sportacentrs.com, radio "Star FM". Organizē biedrība "Stiprinieku republika".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)