Banner 980x90

Preiļos notiks festivāls "Latgales Šlāgermūzikas parāde"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Sestdien, 6.augustā, plkst.20.00 Preiļu parka estrādē notiks ilggadējais festivāls "Latgales Šlāgermūzikas parāde", kur apmeklētājus atkal priecēs pazīstamas un iecienītas Latgales grupas un izpildītāji, pilsētas informācijas portālu Preili24.lv informē Preiļu novada pašvaldība.

Festivālā uzstāsies vairākkārtējie Latvijas Šlāgeraptaujas uzvarētāji – grupa "Ginc un Es", Andris Eriņš un "Dricānu dominante", šī gada Latvijas Šlāgeraptaujas finālisti - Dvinskas muzikanti, brāļi Puncuļi, Igauņu ģimene no Gaigalavas, īpašie viesi - Atis Auzāns ar Pavadošo grupu un Pilskalnes vidējās paaudzes deju kolektīvs.

Šogad Latgales Šlāgermūzikas parādes apmeklētājus sagaida īpašie pārsteigumi un balvas no pasākuma atbalstītājiem. Pasākuma noslēgumā lustīga nakts balle, kur spēlēs "Brāļi Puncuļi" un "Dvinskas muzikanti", pauzēs un noslēgumā - DISKOTĒKA ar DJ Normundu. Pasākumu vadīs - kolhoza "Nākotne" priekšsēdētājs Kazimirs Adamovičs (Ritvars Gailums).

Biļetes jau ir pieejamas Preiļu KC kasē. Biļetes cena iepriekšpārdošanā tikai 3 eiro. Pasākuma dienā dārgāk.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)