Banner 980x90

Preiļos notiks akcija "Atrodi savu darba devēju"

Daugavpils, 20.apr., LETA. Šodien no plkst.10 līdz 13 Preiļu novada domes zālē norisināsies akcija "Atrodi savu darba devēju", aģentūru LETA informēja Preiļu novada pašvaldībā.

Akcijas ietvaros darba devēji no Preiļu, Līvānu, Aglonas, Vārkavas, Riebiņu novadiem tiek aicināti pieteikt vakances, savukārt darba meklētājiem būs iespēja iepazīties ar brīvajām darba vietām, klātienē tikties ar potenciālajiem darba devējiem un piedalīties darba devēju intervijās. Ikviens interesents varēs iegūt informāciju par profesionālās pilnveides iespējām.

Akcijas laikā būs pieejams karjeras konsultants, kas darba meklētājiem sniegs ieteikumus CV un pieteikuma vēstules sagatavošanā, kā arī konsultēs profesionālās piemērotības jautājumos.

Dalība akcijā "Atrodi savu darba devēju" gan darba devējiem, gan darba meklētājiem ir bez maksas.

Lai veicinātu bezdarbnieku un darba meklētāju darbā iekārtošanos, akcija, kurā satiekas darba devēji un darba ņēmēji, Preiļos tiek rīkota jau otro gadu. Pērn akcijā "Esi nodarbināts laukos" piedalījās 12 darba devēji, kas piedāvāja 26 vakances gan pilsētās, gan lauku teritorijā.

Akciju "Atrodi savu darba dēvēju" rīko Preiļu novada dome sadarbībā ar NVA Preiļu filiāli un Preiļu novada uzņēmējdarbības centru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)