Banner 980x90

Preiļos aizdomās par slepkavības izdarīšanu aizturēta agrāk tiesāts vīrietis

Daugavpils, 19.dec., LETA. Preiļos aizdomās par slepkavības izdarīšanu policijas darbinieki aizturējuši kādu agrāk tiesātu 1964.gadā dzimušu vīrieti, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes Patruļpolicijas nodaļas vecākā inspektore Veronika Mazane-Mikuļina.

Aizvadītās nedēļas nogalē, 16.decembrī, VP saņēma informāciju, ka Aglonas novada Kastuļinas pagastā kādā dzīvojamā mājā ir atrasts vīrieša līķis. Ierodoties notikuma vietā, tika atrasts 1965.gadā dzimuša vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm – durtām brūcēm kakla rajonā. Saistībā ar notikušo tika ierosināts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116.panta - par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu - un uzsāktas nepieciešamās izmeklēšanas darbības.

Drīz pēc notikušā VP Preiļu iecirkņa likumsargi aizdomās par minētā likumpārkāpuma izdarīšanu aizturēja kādu 1964.gadā dzimušu vīrieti, kurš agrāk ir bijis tiesāts par zādzībām.

Sāktajā kriminālprocesā turpinās izmeklēšana, aizdomās turamajam piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

Par pastrādāto likumpārkāpumu varmākam draud sods ar mūža ieslodzījumu vai brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)