Banner 980x90

Par Aglonas domes priekšsēdētāja vietnieci ievēlēta Marita Grebeža

Jelgava, 10.aug., LETA. Šodien domes ārkārtas sēdē par Aglonas novada domes priekšsēdētāja vietnieci ievēlēta Marita Grebeža (S), aģentūru LETA informēja novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Tatjana Komare.

Grebeža amatā ievēlēta ar piecām balsīm "par" un divām "pret".

Amatam virzīts arī Andris Valainis ("Jauna paaudze Aglonā"), taču viņš saņēmis tikai divu deputātu atbalstu. Pieci deputāti balsoja pret viņu.

Domes sēde pašlaik ir turpinās, jo tajā kopā ir 12 darba kārtības jautājumi.

Jau vēstīts, ka iepriekš domes ārkārtas sēdē par Aglonas novada domes priekšsēdētāju ievēlēts līdzšinējais priekšsēdētāja vietnieks Juris Butēvics (Grāveru pagasta saraksts). Viņš ievēlēts ar piecām balsīm "par" un trim "pret".

Iepriekš deputātu vairākums nolēma no amata atstādināt domes priekšsēdētāju Ingūnu Barkeviču (par sadarbību mūsu novadā).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)