Banner 980x90

Moderni un praktiski vīriešu pulksteņi – jaunākās modes tendences

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Lai arī pulksteņi nav tik ļoti pakļauti modes tendenču pārmaiņām kā apģērbs, tas nenozīmē, ka to izskats un funkcijas laika gaitā nemainās. 

Jaunākās vēsmas un tendences pulksteņu pasaulē var uzzināt augstās pulksteņu mākslas izstādē "SIHH" Ženēvā un ikgadējā pulksteņu un juvelierizstrādājumu izstādē "Baselworld", kas norisinās marta beigās Bāzelē, Šveicē. Šajās izstādēs ražotāji prezentē savus jaunumus, atklājot, kādi pulksteņi būs moderni nākamajā sezonā. Daudzas tendences ir zināmas jau tagad.

Pulksteņa atbilstība raksturam un dzīvesstilam
Pulksteņu izvēle un tendences patiešām ir daudzveidīgas, tomēr svarīgi ir izvēlēties savam raksturam un ģērbšanās stilam piemērotāko aksesuāru. 

Pirmkārt, ir būtiski, lai pulkstenis izskatītos harmoniski ar apģērbu, kuru Jūs nēsājat. Protams, sportiskā stila piekritējiem ir piemēroti pulksteņi ar sportiska stila dizainu, savukārt lietišķās tikšanās laikā piemērotākie ir atturīga un klasiska dizaina rokas pulksteņi
Un kā ar krāsu? Modes kritiķi apgalvo, ka gadījumā, ja rokas pulksteņa siksniņa ir no ādas, tās krāsai jābūt vienādai ar apavu krāsu. 

Klasika vienmēr ir modē
Iespējams, tieši pulkstenis ir vīriešu mīļākais aksesuārs, jo tas pilda gan praktiskas funkcijas, gan arī simbolizē prestižu – jo augstāks ir statuss, jo dārgāks būs pulksteņa modelis. Lai arī kādu modeli Jūs izvēlētos, ir svarīgi, lai tas atbilstu Jūsu dzīves stilam un individuālajām iezīmēm. Piemēram, klasikas piekritējiem ražotāji piedāvā modernus rokas pulksteņus klasiskā stilā. Šādi pulksteņi jau gadu desmitiem neiziet no modes. 
Publicitātes fotoPublicitātes foto


Klasisku vīriešu pulksteņu iezīmes:
- absolūts minimālisms,
- nav pieļaujamas spilgtas krāsas vai nestandarta siksniņas,
- elegance, ērtība un precizitāte,
- pieejami gan mehāniskie, gan kvarca pulksteņi.

Sports ir mana dzīve
Joprojām aktuāli ir arī sportiska stila pulksteņi, kas tiek radīti enerģiskiem un aktīviem vīriešiem. Ārēji šie pulksteņi var atgādināt kompasu, tomēr funkcionalitātes ziņā tie daudzkārt ir apsteiguši daudzus klasiskos modeļus. 
Šāda veida vīriešu pulksteņi derēs gan jauniešiem, gan arī lietišķiem vīriešiem, tomēr ir jābūt uzmanīgiem, saskaņojot klasisko stilu ar nestandarta aksesuāriem, šajā gadījumā – sportiska stila pulksteņiem.
Publicitātes fotoPublicitātes foto

Liela izmēra vīriešu pulksteņi 
Šāda veida pulksteņi īpaši iecienīti jauniešu vidū. Lielais korpuss ērti un stingri piekļaujas rokai, savukārt pati ciparnīca ir izveidota minimālisma stilā. Tāda veida modeļiem ir piemērotas neilona siksniņas, kuras var mainīt atkarībā no izvēlētā tēla. 

Un vēlreiz par minimālismu
Daudzi šveiciešu pulksteņu ražotāji apgalvo, ka aktuālākā pulksteņu modes tendence 2017. gadā joprojām būs minimālisms – moderni pulksteņi ar klasisku ciparnīcu un tradicionāliem laika rādītājiem un iedaļām, plānu korpusu un vienkāršu, dabīgas ādas siksniņu. 
Minimālisma tendence ir parādījusies 2015. gadā, kad vairāki populāri zīmoli sāka ražot neliela izmēra vīriešu pulksteņus. Arī šobrīd šī tendence tikai uzņem apgriezienus, un modernākie vīriešu pulksteņi ir ieturēti tieši minimālisma stilā.
Publicitātes fotoPublicitātes foto

Vēl dažas aktuālas pulksteņu tendences 
Neskatoties uz īpaši aktuālo minimālismu, modē ir arī netipiska dizaina rokas pulksteņi. Ļoti iespējams, ka uz ielas Jūs pamanīsiet vīriešus, kas nēsā aktuālos
- rokas pulksteņus ar krāsainām ciparnīcām, ko novērtē arī lietišķā stila piekritēji, jo šāda veida ciparnīcu toņus ir viegli kombinēt ar tādas pašas krāsas kreklu vai kaklasaiti;
- retro stila pulksteņus, kas patiks attiecīgā stila piekritējiem;
- dizaineru pulksteņus bez laika rādītājiem (jā, ir arī tādi!), kas ir vairāk piemēroti nestandarta personībām;
- luksus klases pulksteņus no baltā zelta, kas bija īpaši populāri 2016. gadā un kas turpinās savu slavas gājienu arī 2017. gadā. 

Melnā vai tumši brūnā – pulksteņu krāsu tendences 2017. gadam
Šajā gadā moderni ir ieturēti pulksteņu siksniņu toņi – melnā vai tumši brūnā krāsā. Metāliskai siksniņai vislabāk piemērots sudrabots tonis. Nav ieteicams izvēlēties zelta krāsas pulksteņus, izņemot tos gadījumus, kad to atļauj statuss, jo pretējā gadījumā šāda krāsa var izskatīties nedaudz vulgāri.  

Izvēlēties pulksteni atbilstoši gadalaikam – kāpēc gan ne?
Aukstākajos gada mēnešos piemēroti ir rokas pulksteņi ieturētā stilā ar ādas vai metālisku siksniņu, savukārt pavasara vai vasaras mēnešos var nēsāt pulksteni ar auduma siksniņu, kas piešķirs tēlam vieglumu. Ja nav vēlmes iegādāties vairākus pulksteņus, Jūsu izvēlei ir pieejami pulksteņi ar nomaināmām siksniņām, kas ļaus mainīt tās attiecīgi izvēlētajam tēlam. 

Vēlies iegādāties sev jaunu rokas pulksteni
"Xnet" interneta veikalā sev piemērotāko pulksteni atradīs jebkurš vīrietis – gan pilsētnieks, gan piedzīvojumu meklētājs, gan inovāciju cienītājs. Šeit Jūs atradīsit dažādu stilu pulksteņus no uzticamiem zīmoliem ar ādas, nerūsējošā tērauda, auduma, silikona vai neilona siksniņām. Nav svarīgi – pirmajā vietā Jums ir modes tendences vai praktiskums, "Xnet" plašajā piedāvājumā atradīsiet to, ko meklējat. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)