Banner 980x90

Latvijas proklamēšanas 99.gadadienā Preiļos notiks akcija "Kopīgi izgaismosim Latviju svecīšu liesmās"

Daugavpils, 8.nov., LETA. Latvijas Valsts proklamēšanas 99.gadadienā, 18.novembrī, no plkst.16 līdz 17 Preiļos, Tirgus laukumā 1 norisināsies akcija "Kopīgi izgaismosim Latviju svecīšu liesmās", aģentūru LETA informēja Preiļu novada pašvaldībā.

Preiļu kultūras namā plkst.17 sāksies valsts svētkiem veltīts svinīgs sarīkojums, kura gaitā paredzēta Preiļu novada domes Atzinības rakstu pasniegšana, tautas mākslas kolektīvu apsveikumi, Latvijas Nacionālās operas un baleta solistu Lauras Teivānes (soprāns) un Jura Vizbuļa (tenors) koncerts, koncertmeistare Ērika Millere, un svētku tortes baudīšana.

Pasākumā piedalīsies arī Preiļu novada sadraudzības pilsētas Utenas (Lietuva) pārstāvji, atzīmējot Preiļu un Utenas sadraudzības 20.gadadienu.

16.novembrī Preiļu Kultūras namā izskanēs Latvijas Valsts proklamēšanas 99.gadadienai veltīts Preiļu 1.pamatskolas audzēkņu koncerts, ieeja - par brīvu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)