Banner 980x90

Konkursam uz "Preiļu saimnieks" valdes locekļa amatu pieteikušies septiņi pretendenti

Daugavpils, 6.okt., LETA. Preiļu novada domes izsludinātajam konkursam uz pašvaldības "Preiļu saimnieks" valdes locekļa amatu pieteikušies septiņi pretendenti, aģentūra LETA noskaidroja Preiļu novada pašvaldībā.

Visi septiņi amata pretendenti ir izturējuši atlases pirmo kārtu un iekļuvuši nākamajā - uzaicināti uz darba pārrunām.

Amata pretendentiem jābūt vismaz otrā līmeņa augstākajai izglītībai inženierzinātņu, ekonomikas zinātņu vai sociālo zinātņu jomā, zināšanām un izpratnei ekonomikā, likumdošanā, grāmatvedībā, vadības zinātnēs, iepirkumu un darba likumdošanā, pieredzei Eiropas Savienības finansētu projektu pieteikumu sagatavošanā un/vai vadīšanā un teicamām valsts valodas zināšanām, vēlamas svešvalodas zināšanas.

Tāpat pretendentiem jābūt ar prasmei organizēt un plānot darbu, pieredzei vadīt komandu, teicamām sadarbības, komunikācijas un prezentācijas prasmēm, kā arī ar prasmei strādāt ar standarta biroja programmatūru un tehniku.

Pašvaldības SIA "Preiļu saimnieks" nodarbojas ar siltumapgādi. Kā liecina "Firmas.lv" informācija uzņēmuma apgrozījums 2016.gadā bija 3 327 823 eiro, bet peļņa 67 464 eiro, tajā bija nodarbināti 144 cilvēki. Gadu iepriekš "Preiļu saimnieka" apgrozījums bija 3 400 071 eiro, bet peļņa - 207 688 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)