Banner 980x90

Kalnu velosipēdi – lai adrenalīna līmenis paceļas!

Ja esiet aktīva un arī nedaudz ekstrēma dzīvesveida piekritējs, tad kalnu velosipēdi noteikti ir Jūsu ikdiena! Izbraucieni pa meža takām vai gleznainām upju ielejām un pļavām ir veids, kā pavadīt brīvdienas. Taču vienmēr jāatceras, ka pēc laika ikviena tehnika nolietojas, tāpēc to nepieciešams nomainīt pret jaunu. Tas attiecināms arī uz velosipēdiem, tāpēc pārliecinieties, vai Jūsu velosipēds ir atbilstošā tehniskā stāvoklī, lai ar to dotos piedzīvojumu pilnā izbraucienā!

Esiet aktīvs – pārvietojieties ar velosipēdu!
Kaut ar velosipēdu pārvietojaties tikai brīvdienās vai brīvajos brīžos, ir lietderīgi zināt pareizu braukšanas tehniku, lai iegūtu pēc iespējas lielāku labumu ķermenim un netraumētu kaulus vai muskuļus.

Lūk, seši padomi, ja pārvietojaties ar kalnu velosipēdu:
- kad tuvojas līkums, samaziniet ātrumu un sagatavojieties nedaudz sasvērties līkuma virzienā;
- nogāzēs lietojiet augstu pārnesumu, lai izvairītos no liekas mīšanās;
- pirms kāpuma samaziniet pārnesumu;
- ja esat sasniedzis viszemāko pārnesumu un pedāļu apgriezienu apjoms samazinās, papildus spēkus iegūsit, ja piecelsities kājās;
- pārbaudiet, vai Jūsu velosipēds ir tehniskā kārtībā un braukšanas laikā tam neradīsies pēkšņi bojājumi.

Ja tomēr saprotat, ka ir laiks savu veco velosipēdu nomainīt pret jaunāku un mūsdienīgāku, kalnu velosipēdi plašā klāstā ir pieejami interneta veikalā 1a.lv!

Plaša izvēle un ērta iepirkšanās interneta veikalā
Arvien vairāk cilvēku izvēlas pirkumus veikt internetā, jo to ir iespējams darīt jebkurā sev ērtā laikā un vietā, kas ievērojami taupa laiku. Ja Jūs interesē kalnu velosipēdi, tad ienāciet mājaslapā www.1a.lv, jo šeit atradīsit ne vien preces aktīvai atpūtai, bet arī mājai, bērniem un darbam.

Izvēlieties jaunu kalnu velosipēdu pēc šādiem kritērijiem:
- izlaiduma gads – 1a.lv piedāvā arī 2015. gada velosipēdu modeļus;
- tipa – sieviešu vai vīriešu;
- Jūsu augumam atbilstošu velosipēdu;
- krāsas, piemēram, balta, melna, pelēka, sarkana u.c.
- rāmja izmēra;
- riteņa diametra;
- svara – 1a.lv pieejami kalnu velosipēdi, kuru svars ir tikai 9,8kg.

Šobrīd interneta veikals piedāvā izdevīgas atlaides, tāpēc jaunu kalnu velosipēdu varēsit iegādāties pat par 35% lētāk. Tomēr, ja nespējat visu summu nomaksāt uzreiz, tad varat izmantot līzinga pakalpojumus.

Rūpējoties gan par savu fizisko formu, gan izklaides iespējām, aplūkojiet interneta veikala 1a.lv plašo preču klāstu jau tagad!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)