Banner 980x90

Kā izvēlēties dāvanas sievietei – daži noderīgi padomi

Labu dāvanu iegāde nav nekāds joks. It īpaši, ja jāapdāvina sievietes, jo viņas ir emocionālas, jutīgas būtnes, kas pamana sīkumus, meklē zemtekstus un mēģina saprast, ko apsveicējs ar šo dāvanu viņai ir vēlējies pateikt. 

Lai gan dāvanu variantu sievietēm ir ļoti daudz, ir māksla izvēlēties īsto dāvanu īstajai sievietei. Kā to izdarīt? Lūk, dažas idejas un padomi, kas var palīdzēt šajā procesā.

Ceļš uz īsto dāvanu – viņas unikālā personība
Katra sieviete ir unikāla. Viņa grib, lai apkārtējie cilvēki to saredz. Viņa grib, lai tuvākie cilvēki dzird un jūt viņu, pamana to, kas viņai svarīgs. Tāpēc vislabākās dāvanas sievietei būs tās, kas piemeklētas tieši viņai – viņas interesēm, hobijiem, kaislībām. Saņemot tādas dāvanas, viņa jutīsies mīlētā un novērtēta, redzēs, ka tuvākie cilvēki ciena viņas personības unikalitāti un pasaules redzējumu.

Sievietes bieži vien ļoti labi pasaka priekšā, kādas dāvanas viņas vēlas. Ja esat labs klausītājs un spējat arī saprast to, kas atrodas starp rindiņām, tad varat no viņas pašas noķert daudzas lieliskas dāvanu idejas. Varbūt lūgums pēc konkrētas dāvanas nebūs izteikts tiešā veidā, bet mājienos, kādā piezīmē vai sarunā. Esiet vērīgi un uzmanīgi klausītāji – un labākās dāvanu idejas būs rokās!

Ja neesi pārliecināts, paļaujies uz pārbaudītām vērtībām
Tomēr ne vienmēr sievieti, kuru nepieciešams apdāvināt, pazīstam tik tuvu un personiski, lai zinātu, kā ar dāvanu pieskarties viņas dvēseles stīgām. Tāpēc šādos gadījumos labāk akli netaustīties tumsā, bet gan izmantot kādas no universālajām dāvanu kategorijām, kas ir pārbaudītas vērtības. 

Viena no šādām dāvanu kategorijām noteikti ir dāvanu kartes. It īpaši tādas, kas nav vienam konkrētam pakalpojumam vai precei, bet tās dāvanu kartes, kas saņēmējai sniedz nedaudz lielāku brīvību pašai izvēlēties, kādā veidā tieši izmantot šo dāvanu. Labas dāvanas sievietei būs dāvanu kartes no tirdzniecības centriem, skaistumkopšanas saloniem, kā arī atpūtas un SPA pakalpojumu sniedzējiem. Tā viņai būs iespēja sevi palutināt tieši tādā veidā, kā tajā brīdī vēlas – ar jaunām kurpēm vai somiņu, ar skaistu manikīru vai laisku atpūtu SPA centrā.

Dāvanu kartes plašā izvēlē, kas būs lieliskas dāvanas sievietei, varat atrast arī internetā: https://www.lieliskadavana.lv/davanas-sievietei.

Dāvanas īpašai sievietei – tām jāpauž jūtas un attieksme
Ja meklējat dāvanas sievietei, kas ir īpaša, tuva un vienīgā – sieva, mīļotā, labākā draudzene, mamma vai māsa –, tad noteikti jāpadomā par to, kā ar dāvanu izpaust savas dziļākās jūtas un sirsnīgāko attieksmi. Šādos gadījumos nevajadzētu izvēlēties "aukstas" dāvanas, kas acīmredzami izvēlētas tikai dāvināšanas pēc un bez iedziļināšanās viņas personībā un savstarpējās attiecībās. Dāvana īpašai sievietei ir stāsts par jūsu abu attiecībām. Katrā attiecību stāstā ir kādi tēli, simboli, noskaņas, rituāli un temati, kas ir īpaši. Tam jāatspoguļojas arī dāvanas izvēlē. 

Dāvanas nevis virtuvei, bet gan sievietes dvēselei
Ja sieviete pati nav devusi mājienus, ka priecātos par jaunu pannu, blenderi vai traukiem, tad vēlams izvairīties no dāvanām kas saistītas ar virtuvi, mājas uzkopšanu un citām saimnieciskām lietām. Kāpēc? Jo pastāv riski, ka sieviete šādas dāvanas uzsvērts kā norādi, ka viņas vieta ir tikai virtuvē vai mājas uzkopšanā. Viņa var būt vīlusies, ka viņā nesaredz sievieti, kas pelnījusi lutināšanu un iepriecināšanu ar sievišķīgām un izsmalcinātām dāvanām. It īpaši, ja dāvana tiek saņemta no mīļotā cilvēka.

Labāk dāvanas sievietei meklēt rotaslietu veikalā, grāmatnīcā, biļešu kasē vai dāvanu karšu centros, nevis saimniecības preču nodaļā. Ja viņai vajadzēs jaunu pannu, viņa to var nopirkt pati, bet elegantas rotaslietas, atpūtas braucienus un dāvanu karti iepirkšanās tūrei vislabāk saņemt no apsveicēju rokām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)