Banner 980x90

Kā interneta veikals var Tev palīdzēt tikt pie perfekta auguma?

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Vasaras saule ir aizgājusi un ar to arī siltie rīti un vakari, kad varēji doties sportot svaigā gaisā. Taču tas nenozīmē, ka jāpārstāj aktīvi nodarboties ar trenēšanos – Tu pavisam viegli vari izveidot daudzveidīgu trenažieru zāli savā mājoklī! Interneta veikals 1a.lv piedāvā plašu klāstu ar aprīkojumu. Kā zināt, kāds vajadzīgs tieši Tev? Lasi tālāk un uzzini, kā izveidot labāko trenažieru zāli Taviem mērķiem!

Neļauj ķermenim ziemas laikā pazaudēt tonusu!
Vasara ir laiks, kad ar sportu sanāk nodarboties, arī neatveltot laiku treniņiem – daudzi ikdienas gaitās izmanto velosipēdu, darbadienas vakarus noslēdz ar garām, patīkamām pastaigām, turklāt populāri kļūst arī ūdens sporta veidi, piemēram, peldēšana vai veikbords. Ziemā rūpēties par ķermeni ir grūtāk, jo pie tā ir speciāli jāpiedomā, tieši tādēļ mājas trenažieru zāle, kas ļauj nodarboties ar sportu Tev ērtā laikā un veidā, būs labs ieguldījums veselības uzturēšanā un fiziskajā attīstībā visa gada garumā!

Inventārs, kas noderēs katram sportot gribētājam
Foto: Pixabay.comFoto: Pixabay.com


Fitnesam paredzētais aprīkojums, ko piedāvā interneta veikals 1a.lv, ir ļoti dažāds, taču tam pielietojumu atradīs jebkuras fiziskās aktivitātes cienītājs.

Sākot veidot savu mājas fitnesa zāli, noteikti iegādājies:
vingrošanas paklājiņu – tas noderēs vingrinājumiem guļus, kā arī jogai un meditācijai;
atsvarus – neatkarīgi no tā, vai trenējies uz skrejceliņa vai veic vingrojumus uz paklājiņa, atsvari, ko vari piestiprināt pie delnām vai potītēm, palielinās muskuļu noslodzi;
lecamauklu – atceroties bērnu dienas, vari izmantot lecamauklu ķermeņa vispārējās izturības uzlabošanai;
mazās hanteles – izmanto tās dažādiem roku un muguras vingrinājumiem, lai ātrāk attīstītu muskuļus;
vingrošanas bumbu – tā palīdzēs trenēt dziļos muskuļus, kā arī uzlabos līdzsvara sajūtu.

Šo un arī citu aprīkojumu, piemēram, pildbumbas vai vingrošanas riņķi, vari izmantot daudz un dažādiem pamata vingrojumiem, lai stiprinātu ķermeni. Tomēr, ja vēlies vienlaicīgi strādāt pie visa ķermeņa izturības un zaudēt svaru, Tev jāpadomā par specializētajiem trenažieriem – skrejceliņu vai velotrenažieri

Moderni trenažieri, kas palielinās ne tikai ķermeņa, bet arī sirds izturību
Foto: Pixabay.comFoto: Pixabay.com
Skriešana un riteņbraukšana ir efektīvi sporta veidi, ar kuru palīdzību uzlabot gan fizisko sagatavotību, gan vispārējo pašsajūtu. Tu iegūsi vairāk spēka ikdienas gaitās, labāku garastāvokli, kā arī iespēju atbrīvoties no darbā sakrātā stresa un sasprindzinājuma.

Mūsdienās skrejceliņi un velotrenažieri ir aprīkoti ar daudzveidīgām funkcijām un iespējām:
• visiem trenažieriem ir ērti pārskatāmi displeji, kas parādīs Tavu asinsspiedienu, sadedzinātās kalorijas, noskrieto distanci, laiku, vidējo ātrumu un vairākus citus rādītājus;
• vairāki trenažieri darbojas arī kā personīgie treneri, iesakot labākos treniņu veidus, piemēram, sirds stiprināšanai, ātruma īpašību trenēšanai vai vispārējās izturības uzlabošanai;
• maza dzīvojamā telpa vairs nav atruna, jo lielāko daļu trenažieru ir iespējams ērti salikt, lai tie neaizņemtu daudz vietas.

Veselīga ķermeņa uzturēšana ir svarīga, taču varbūt Tu jau sen sapņo par izteiktiem un lieliem muskuļiem? Mājās ierīkota trenažieru zāle var būt laba motivācija ceļa sākšanai, tādēļ lasi tālāk un iepazīsties ar trenažieriem, kas piemēroti tieši Tev!

Iegūsti spēcīgu ķermeni!
Interneta veikals 1a.lv piedāvā ne tikai dažāda smaguma hanteles un svaru stieņus, bet arī daudzfunkcionālus un pielāgojamus trenažierus, kas Tev palīdzēs sasniegt mērķus ātrāk. 

Universālie soli vingrojumiem ar svaru stieņiem
Universālais sols var kalpot kā labs palīgs vispārējai ķermeņa stiprināšanai, turklāt tā ir neatņemama sastāvdaļa vingrinājumiem, kam tiek izmantots liels svars. Ir svarīgi, lai, cilājot smagus svaru stieņus vai hanteles, ķermenis tiek pareizi balstīts. Izvēloties nepiemērotu pamatu šiem vingrinājumiem, Tu vari savainot ne tikai muskuļus, bet arī saites un kaulus.

Interneta veikals 1a.lv piedāvā universālos solus ar dažādām ērtām funkcijām:
• regulējamām atzveltnēm, kas ļauj pielāgot solu Tava ķermeņa vajadzībām un veicamajam vingrinājumam;
• papildu paliktņiem un saitēm, kas ievērojami palielina iespējamo vingrinājumu un nodarbināto muskuļu skaitu;
• ritenīšiem un rokturiem, kā arī iespēju mehānismu salikt, lai sols būtu ērti pārvietojams un glabājams arī mazos mājokļos. 

Kompleksie trenažieri gan spēkam, gan izturībai
Kompleksie trenažieri ļauj spēcināt gan roku, plecu un muguras muskuļu grupas, gan kājas un vidukli. Šādiem trenažieriem visbiežāk jau ir mehānismā iekļauti atsvari, kuru skaitu Tu vari viegli nomainīt, tā pielāgojot vēlamo svaru savai sagatavotībai vai konkrētajam vingrinājumam. Citi kompleksie trenažieri kā atsvaru izmanto arī Tava ķermeņa svaru vai elastīgas, nospriegotas saites. Interneta veikals 1a.lv iesaka komplekso trenažieri iegādāties tad, ja vēlies mērķtiecīgi un intensīvi stiprināt muskuļus visā ķermenī. 

Lai kāds būtu Tavs mērķis, trenažieru zāle mājās ļaus pie tā strādāt ērti un patstāvīgi. Ienāc mājaslapā www.1a.lv, apskati, kādu aprīkojumu piedāvā interneta veikals 1a.lv, un jau rīt sāc trenēties!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)