Banner 980x90

Izvēlieties ērtāko pieteikšanās veidu aizdevumam internetā

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Ātrie kredīti atšķiras no ierastiem banku aizdevumiem ar ērtu un vieglu pieteikšanās procesu. Tā vietā, lai dotos uz banku, sēdētu rindā un gaidītu atbildi vairākas dienas, Jūs varat noformēt aizdevumu, nepametot savas mājas. Atkarībā no tā, kādu kredīta veidu Jūs būsiet izvēlējies, būs nepieciešams dators ar interneta pieslēgumu vai mobilais telefons. Ierastie ātro kredītu veidi ir:
- aizdevums internetā – kredīts, kam piesakās uzņēmuma mājaslapā;
- SMS kredīts – aizdevums, kam var pieteikties ar SMS starpniecību.

Pieteikšanās kredītam internetā ir piemērota jaunajiem klientiem, kā arī tiem, kuri grib būt informēti par jaunumiem un pēdējām izmaiņām. Savukārt SMS kredītu labāk izmantot, ja interneta pieslēgums ir nestabils. Tomēr atcerieties, ka SMS kredīts ir pieejams, tikai sākot ar otro aizdevumu, bet jaunā lietotāja reģistrācija notiek tikai kredītkompānijas mājaslapā. Ja esat izlēmis atkārtoti izmantot ātrā kredīta pakalpojumus, veltiet minūti tam, lai pārbaudītu, vai kredītu noteikumi ir tādi paši kā iepriekš.

Pārdomāta izvēle – izdevīga kredīta garantija
Ātrie kredīti tiek izsniegti visiem klientiem, kuri izpilda kredītkompānijas noteikumus. Tā kā šādu kredītu summa parasti nav ļoti liela, aizdevēji neprasa iesniegt dokumentus un paļaujas uz klientu godprātību. Parasti no aizņēmēja tiek prasīts tikai:
- atbilstošs vecums – parasti no 20 līdz 65 vai 70 gadiem, bet daži aizdevēji izsniedz kredītus arī tikko pilngadību sasniegušajiem jauniešiem;
- Latvijas pilsoņa vai pastāvīgā iedzīvotāja statuss.

Taču galvenā prasība tomēr ir spēja laikus atmaksāt aizdevumu. Ātrais kredīts ir domāts cilvēkiem ar regulāriem ienākumiem un nav piemērots ilglaicīgu finansiālo grūtību risināšanai. Šāds aizdevums var palīdzēt apmaksāt svarīgu rēķinu vai iegādāties ikdienā nepieciešamās preces, piemēram, medikamentus, bet tas nav paredzēts nepārdomātiem tēriņiem. Laba kredītvēsture ir tas, uz ko kredītkompānijas skatās vispirms, tāpēc aizņemieties atbildīgi! 

Ātrie kredīti dāvā iespēju vienas dienas laikā atrast nepieciešamo naudas summu. Iepazīstieties ar informāciju par aizdevumiem, salīdziniet piedāvājumus un veiciet apdomīgu un pārdomātu izvēli!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)