Banner 980x90

Izsludina konkursu uz SIA "Preiļu saimnieks" valdes locekļa amatu

Daugavpils, 21.sept., LETA. Preiļu novada dome kā pašvaldības SIA "Preiļu Saimnieks" kapitāldaļu turētāja izsludinājusi konkursu uz uzņēmuma valdes locekļa amatu, aģentūru LETA informēja Preiļu novada pašvaldībā.

Amata pretendentiem jābūt vismaz otrā līmeņa augstākajai izglītībai inženierzinātņu, ekonomikas zinātņu vai sociālo zinātņu jomā), zināšanām un izpratnei ekonomikā, likumdošanā, grāmatvedībā, vadības zinātnēs, iepirkumu un darba likumdošanā, pieredzei ES finansētu projektu pieteikumu sagatavošanā un/vai vadīšanā un teicamām valsts valodas zināšanām, vēlamas svešvalodas zināšanas.

Tāpat pretendentiem jāatbilst "Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma" 37.panta otrās daļas prasībām, jābūt ar prasmi organizēt un plānot darbu, pieredzi vadīt komandu, teicamām sadarbības, komunikācijas un prezentācijas prasmēm, kā arī ar prasmi strādāt ar standarta biroja programmatūru un tehniku.

Dokumenti amata pretendentiem jāiesniedz līdz 29.septembrim plkst.15 Apmeklētāju pieņemšanas un informācijas centrā vai elektroniski uz e-pastu: "dome@preili.lv", ar norādi "Pieteikums uz SIA "Preiļu saimnieks" valdes locekļa amatu".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)