Banner 980x90

Vivus.lv – ātrie kredīti neparedzētām situācijām

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ikvienam no mums var rasties situācija, kad steidzami nepieciešami naudas līdzekļi, piemēram, ceļojuma iegādei vai mīļākā mākslinieka koncerta apmeklējumam. Šobrīd pieejami vairāki aizdevēji un plašas kredītu iespējas. Kuru izvēlēties un kurš būs draudzīgākais aizdevējs?


Kāds ir uzticams un drošs aizdevējs?
Internetā noteikti esi ievērojis vairākus aizdevumu veidus un aizdevējus, taču no kura aizdevēja vislabāk aizņemties nepieciešamo naudas summu? Ātrie kredīti ir aizdevumu veids, kuru vēlamies saņemt pēc iespējas īsākā laika posmā, tāpēc Vivus.lv piedāvā īstu ātro kredītu, jo naudu vari saņemt 10 minūšu laikā! Ātro kredītu aizdevējs Vivus.lv – Tavs palīgs iepriekš neplānotās situācijās!

Ātrais kredīts ir vienkāršs veids, kā aizņemties, turklāt, izvēloties Vivus.lv, Tu būsi ieguvējs, jo
- izveidojot profilu, tiešsaistē varēsi aplūkot savus rēķinus un līguma noteikumus;
- ja radušies jautājumi, Vivus.lv klientu apkalpošanas centrs strādā līdz pat pulksten 24:00;
- Vivus.lv ir uzticams aizdevējs, kas darbojas ne tikai Latvijā;
- pie Vivus.lv viegli pagarināt aizdevuma atmaksas termiņu.

Vivus.lv ir draudzīgs aizdevējs, kas
- piedāvā ātros kredītus no EUR 50 līdz 1500;
- kredītus izsniedz ar atmaksas termiņu no 1 līdz 24 mēnešiem;
- kredītu izsniedz klientiem vecumā no 20 gadiem.

3 soļi, un papildus finanšu līdzekļu būs Tavā rīcībā!
- Ja esi jauns klients un aizņemsies pirmo reizi, nepieciešams reģistrēties Vivus.lv mājas lapā.
- Izvēlies aizdevuma summu un atmaksas termiņu. Vivus.lv piedāvā aizdevumu līdz pat 1500 eiro – aizņemies tik lielu summu, cik Tev nepieciešams.
- Apstiprini savu izveidoto profilu un saņem naudu! Ātrā kredīta pieprasījums tiek izskatīts Vivus.lv darba laikā, kas ir no pulksten 7:00 līdz pat pulksten 24:00.

Lai saņemtu ātro kredītu, nav pat nepieciešams iziet no mājas! Tev nepieciešams dators ar interneta pieslēgumu. Lūk, cik ātri un vienkārši!

Kā sazināties ar Vivus.lv?
Ātrie kredīti Vivus.lv – vienkārša reģistrēšanās un ātra naudas saņemšana! Ja vēlies uzzināt vairāk par ātrajiem kredītiem internetā, ielūkojies Vivus.lv mājaslapā Vivus.lv vai sazinies ar klientu apkalpošanas centru, kas pieejams katru dienu no pulksten 7:00 līdz pulksten 24:00. Saziņai vari izmantot tālruni 67439777 vai rakstīt e-pastu: info@vivus.lv.

Izvēlies Vivus.lv un pārliecinies, ka aizņemties naudu internetā ir ātri un droši!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)