Banner 980x90

Iedzeršanas laikā Riebiņu novadā sašauts vīrietis

Rīga, 23.maijs, LETA. Šonedēļ kopīgas alkohola lietošanas laikā Riebiņu novadā sašauts vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova.

Otrdien ap plkst.20.40 policijā saņemta informācija, ka Riebiņu novadā, kādā privātmājā, ir noticis sadzīves konflikts, kura rezultātā ir smagi ievainots cilvēks. Ierodoties noradītajā adresē, policisti atraduši 1989.gadā dzimušu vīrieti ar šautu brūci ķermenī.

Turpat notikuma vietā likumsargi aizturējuši arī aizdomās turēto personu - 1972.gadā dzimušu vietējo iedzīvotāju. Policisti konfiscēja viņa īpašumā esošu nereģistrēto medību bisi un tai atbilstošu munīciju - sešas gludstobra patronas. Aizturētais vīrietis iepriekš jau bija nonācis policijas redzeslokā, tostarp aizdomās par nelikumīgu šaujamieroču glabāšanu.

Pēc pašlaik likumsargu rīcībā esošās informācijas kāds 1989.gadā dzimis vīrietis ciemojies pie sava 1972.gadā dzimušā paziņas, kur kopīgi ar citiem viesiem bija lietojis alkoholiskos dzērienus. Starp vīriešiem izcēlies sadzīves rakstura konflikts, kas sākotnēji gan tā lieciniekiem, gan iesaistītajām pusēm likās atrisināts, taču vēlāk 1972.gadā dzimušais pēkšņi izskrējis no mājas uz saimniecības ēku un, paņemot tur noslēptu medību ieroci, raidījis mērķtiecīgu šāvienu cietušā virzienā.

Šodien ar tiesas lēmumu vīrietim piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums. Bargākais sods, kas vīrietim var draudēt, ir brīvības atņemšana uz laiku līdz 22 gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)