Banner 980x90

Gumijas paklāji – pievilcīgam interjeram un vieglai kopšanai

Vai bieži nācies atskārst, ka kārtējo reizi biroja telpās ir pārāk daudz netīrumu, kas ienesti ar ielas apaviem? Vai jau izdzirdot vārdu "lietus", Jūs sākat baidīties par ūdens plūdiem pie ieejas durvīm un biroja telpās? Ja uz kādu no šiem jautājumiem varat atbildēt apstiprinoši, tad ziniet, ka Jūsu biroja telpās nepieciešami gumijas paklāji. 

Gumijas paklājiem noteikti ir jābūt ikvienā biroja telpā un ikvienā iestādē, jo šāda veida paklāji uztur kārtību un jātērē daudz mazāk pūļu un līdzekļu tīrības nodrošināšanai. Viens no uzņēmumiem, kura piedāvājumā ir dažādu veidu gumijas paklāji, ir "Berendsen" – mēs zinām, ko nozīmē kārtība. 

"Berendsen" piedāvājums neatstāj vienaldzīgus!
- Mēs piedāvājam izturīgus gumijas paklājus jeb skreiperus. Tie nodrošina rupjo gružu savākšanu. Īpaši piemēroti šādi paklāji ir ziemas un rudens mēnešos, kad paklājs efektīvi savāc smiltis, granti un sniegu.
- Katram paklājam nodrošināts liels paklāja protektors, kas kvalitatīvi notīra sniegu, dubļus un citus netīrumus no apaviem.
- Šāda veida gumijas paklāji ir piemēroti gan iekštelpām, gan āra apstākļiem.
- Paklājs kalpo arī kā pievilcīgs interjera objekts telpā, ko var izmantot arī, lai atdalītu darba telpas.
- Tas veidots no izturīgas nitrilgumijas, kas nozīmē, ka šādus paklājus ērti varēs lietot gan ziemā, gan vasarā. 

"Berendsen" piedāvājumā ir divu veidu izvēle:
- 85x140cm;
- 115x180cm.
Abi šie paklāju izmēri ir vispiemērotākie dažādām biroja telpām. "Berendsen" pieredze liecina, ka tieši šie ir vispiemērotākie paklāju izmēri, ko izvēlas gan mazi, gan lieli uzņēmumi. Arī Jums ir iespēja izvēlēties savā birojā vispiemērotāko paklāja izmēru. 

Kāpēc ir vērtīgi iegādāties gumijas paklāju? 
- Gumijas paklāji pasargā Jūsu grīdu un mīkstos grīdas segumus no bojāšanās.
- Šādi paklāji sniedz iespēju ietaupīt līdzekļus uz tīrības nodrošināšanu telpās.
- Gumijas paklāji nodrošina tīrību jebkuros laika apstākļos, un Jums vairs nebūs jābaidās, izdzirdot vārdus "lietus", "sniegs" vai "dubļi".
- Jums būs zemākas kopējās izmaksas gan par paklājiem, gan grīdas segumu un tīrīšanu.
- Mēs parūpēsimies par to, lai Jūsu gumijas paklāji tiktu regulāri nomainīti.

Sazinieties ar mums!
Ja arī Jūs vēlaties tīras biroja telpas, tad ziniet, ka pie mums, uzņēmumā "Berendsen", Jūs atradīsit meklēto. Dodieties uz mūsu mājaslapu Berendsen.lv un izvēlieties savu paklāju jau tagad!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)