Banner 980x90

Dāvanas bērniem, kas paliks atmiņā!

Jādodas uz bērnu dzimšanas dienas svinībām, bet vēl nezini, ko dāvināt? Neraizējies! Ielūkojies interneta dāvanu servisā Lieliskadavana.lv un izvēlies oriģinālu dāvanu jau tagad. Tur atradīsit dāvanas gan lieliem, gan maziem gaviļniekiem. Izvēloties dāvanu bērniem, ir svarīgi atcerēties, lai tā būtu ne tikai oriģināla, bet arī attīstoša dāvana. Tad to novērtēs gan dāvanas saņēmējs, gan viņa vecāki.
   
Pašiem mazākajiem noderīga dāvana būs Latvijā ražotas bērnu mēbeles un attīstošas spēles vai šūpulis mazulim, kas dāvās mazajam ķiparam saldu un ciešu miedziņu. Nedaudz vecākiem bērniem par neaizmirstamu piedzīvojumu kļūs brauciens ar kartingu. Tikpat aizraujošs būs piedzīvojums "Tarzāna" Bērnu parkā Siguldā vai brauciens ar rodeli.
   
Ir daudz un dažādas atrakcijas, kurās var iesaistīties ne tikai bērni, bet arī visi ģimenes locekļi kopā. Sarīko neaizmirstamu ballīti bērniem ārpus mājām. To var noorganizēt haskiju parkā Ādažu novadā. Pasākuma rīkotāji sola, ka šādā ballītē bērni gūs ieskatu suņu pajūgu dzīvē, kā arī varēs piedalīties indiāņu zelta meklējumos. Noslēgumā kopā ar ballītes viesiem varēsit atpūsties īstā indiāņu tipi, cepot gaļu vai pagatavot citu sev tīkamu ēdienu čuguna katlā. Ģimenisku atpūtu un kopā būšanas prieku sniegs arī ekskursija uz Skrīveriem, kur varēsit iesaistīties neaizmirstamā konfekšu "Gotiņa" ietīšanas pasākumā. Tāpat prātā paliekošus svētkus var sarīkot ceptuvē "Lāči", kur katram būs iespēja iepazīties ar maizes tapšanas procesu, kā arī degustēt dažādus gardumus.
   
Ja zini, ka gaviļniekam patīk skatīties multfilmas, tad uzdāvini viņam kino dāvanu karti, bet, ja esi redzējis, ka bērnam patīk lasīt un uzzināt jaunu informāciju, tad īstā dāvana būs žurnāla "Ilustrētā Junioriem" abonements. Savukārt tiem bērniem, kam novērojams kāds īpašs talants, ir vērts to attīstīt, tādēļ muzikālās attīstības nodarbības bērniem (pēc aizrautības metodikas) būs īstā dāvana. Tikpat vērtīga būs dāvanu karte deju studijas apmeklējumam. 
   
Šīs un citas dāvanas bērniem atrodamas portālā Lieliskadavana.lv. Atceries, ka kopumā Lieliskadavana piedāvā vairāk nekā 700 oriģinālu dāvanu, kas sniegs prieku dažādos svētkos, jubilejās vai citos pasākumos. Iepriecini gaviļnieku ar labāko dāvanu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)