Banner 980x90

Bakker-Holland.lv – viss vajadzīgais īstam dārzniekam

Lai arī dārza darbu sezona ir pašā plaukumā, visu laiku atrodas kaut kas vajadzīgs. Te tie ir dārza intrumenti un darba rīki, te kādi papildu stādi un sēklas, te vēl kaut kas. Specializētajā interneta veikalā Bakker-Holland.lv varat iegādāties visu vajadzīgo, turklāt saņemt savās mājās. 

Darba instrumenti un rīki dārzam
Bakker-Holland.lv interneta veikalā varat iegādāties visu veidu knaibles un dārza šķēres, spaiņus, lejkannas, šļūtenes un laistīšanas sistēmas. Tāpat piedāvājumā arī lāpstas, dakšas, dažādu veidu grābekļi, pļāvēji, putnu barotavas, laistīšanas preces, dažādu veidu gaismekļi, dekoratīvie podi un cits aprīkojums dārzam.

Dažādu veidu dekoratīvie un augļu koku stādi
Bakker-Holland.lv veikalā var iegādāties koku un krūmu, augļu koku stādus, daudzgadīgu rožu, sīpolpuķu un citu veidu augu stādus. Lai visu iestādītu laikus, ieteicams visas preces pasūtīt jau savlaicīgi, tādēļ vienmēr ir vērts gatavoties dārza darbiem jau sezonu iepriekš. 

Būtiski, ka "Bakker" sīpolpuķēm ir 100% garantija, kas nozīmē, ka tās noteikti izaugs. Šī veida augus var audzēt gan vienkārši iestādot zemē, gan kastēs un podos. Bakker-Holland.lv preču klāstā nopērkamas Tibetas pundurorhidejas, īrisi, nokarenās begonijas, austrumu lilijas, anemones, kā arī daudzi citi sīpolpuķu veidi. 

Plaša sēklu un rožu stādu izvēle
Augļu, dārzeņu, garšaugu un ziedu sēklas arī var iegādāties "Bakker Holland" veikalā. Jūs varat izaudzēt gan meža zemenes, gan oranžo un skaisto, ēdamo fizāli, gan arī reto Eņģeļu tauri. Kopumā šajā interneta veikalā var nopirkt vairāk nekā divsimt dažādu augu sēklu, kuras arī patiesi izaug!
Piedāvājumā ir arī viens no plašākajiem rožu stādu piedāvājumiem. Jūsu uzmanībai pieejamas dzīvžogu, krūmu, augstrozes, klājeniskās, krūmveida, lielziedu un citu veidu rozes. Ar tām varat veidot gan plašus, masīvus apstādījumus, gan tikai viegli apaudzēt kādu mājas stūri, padarot to mazliet romantisku un pievilcīgu. 

Lai jūsu dārzs būtu grezns gan pavasarī, gan vasarā, rudenī un ziemā, apskatiet specializētā dārzkopības preču interneta veikala Bakker-Holland.lv piedāvājumu. Jūs varat pasūtīt visu vajadzīgo no simtiem liela preču piedāvājuma un saņemt to savās mājās!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)