Banner 980x90

Bagele un Izjumovs aicina uz krievu romanču vakaru Preiļos

Foto: preili.lv
Foto: preili.lv
Trešdien, 14.septembrī, Preiļu novada kultūras centrā notiks koncerts "Ilona Bagele. Samsons Izjumovs. Krievu romanču vakars", aģentūru LETA informēja biedrības "Mulino dell’arte" valdes priekšsēdētāja Inita Malnača.

Koncertā Latvijas Nacionālās operas (LNO) solistu Bageles un Izjumova izpildījumā skanēs populāras un klausītāju iemīļotas krievu komponistu romances un dziesmas - "Miglains rīts" ("Utro tumannoje"), "Es tevi nekad neaizmirsīšu" ("Ja tebja nikogda nezabudu"), "Jau noziedējušas krizantēmas" ("Otcveli hrizantemi"), kā arī daudzas citas.

Koncertā piedalīsies ģitāras virtuozs Kaspars Zemītis un LNO mūziķu apvienība - Ilze Ozoliņa (klavieres), Svetlana Okuņa (vijole), Inga Sunepa (čells), Inita Āboliņa (akordeons) un Mareks Auziņš (kontrabass). Projekta būtību palīdzēs atklāt komponista Kārļa Lāča un Andreja Puškareva oriģinālās aranžijas, Zanes Zelmenes video vizualizācija un Elitas Bukovskas režija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)