Banner 980x90

Atrisiniet finansiālās grūtības ar "Credit24" ātri un izdevīgi

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Plānojot savus ikdienas tēriņus, cilvēki parasti neņem vērā pēkšņo problēmu varbūtību. Lielākoties ieplānotas izmaksas nepārsniedz mēneša ienākumus, taču ar ārkārtas gadījumiem ir saskāries teju katrs, piemēram, ko darīt, ja ir salūzusi sadzīves tehnika? Dažkārt šajā pašā dienā ir nepieciešams nopirkt medikamentus vai apmaksāt svarīgu rēķinu. Kur atrast tik lielu naudas summu?

Daudzi cilvēki tam izmanto ātro kredītu. Šādam aizdevumam ir viegli pieteikties un to pārskaita patiešām ātri – nauda ir jāgaida tikai 10-15 minūtes. Nav brīnums, ka ātro kredītu uzņēmumu skaits palielinās un aizdevumu piedāvājums ar katru gadu kļūst plašāks. Viens no ātro kredītu sniedzējiem Latvijā ir "Credit24".  

Ja iepriekš esat izmantojis ātro kredītu, tad zināt, ka pieteikšanās process un laiks, kas paiet no pieteikuma nosūtīšanas līdz naudas saņemšanai, daudziem aizdevējiem ir ļoti līdzīgs. Lai atrastu izdevīgāko piedāvājumu, uzmanība ir jāpievērš šādiem kritērijiem:
- pirmā un otrā kredīta limitam. Daži aizdevēji nepiemēro komisijas maksu un procentus pirmajam aizdevumam, taču summa, kādai var pieteikties, mēdz būt dažāda;
- procentu likmei un maksimālajam atmaksas termiņam. Šie kritēriji ir jāsalīdzina viens ar otru, lai aprēķinātu, kāds termiņš Jums būs izdevīgāks;
- Jūsu bankas kontam. Norēķiniem ar aizdevējiem labāk izmantot kontu kādā no populārākajām bankām, jo citādi pārskaitījumu var gaidīt pat dažas dienas.

Trīs iemesli, kāpēc ir vērts aizņemties no "Credit24"
"Credit24" ir klientiem draudzīgs uzņēmums, kas saprot, ka ierobežojumi traucē veiksmīgai sadarbībai. Tāpēc, izvēloties aizdevumu no "Credit24", iegūsiet šādas priekšrocības:
- jau pirmajā reizē varēsiet aizņemties Jums nepieciešamo naudas summu līdz pat 3000 eiro;
- pieteikties kredītam varat ne tikai uzņēmuma mājaslapā, bet arī Latvijas Pasts nodaļās un "Maxima XX" un "Maxima XXX" veikalos, ja atrodaties ārpus mājām;
- "Credit24" pārskaita aizdevumu uz populārākajām Latvijas bankām: "SEB", "Swedbank", "Citadele", "DNB" un "Nordea" 15 minūšu laikā.

"Credit24" aicina aizņemties atbildīgi – ja plānojat ņemt kredītu atkārtoti, apsveriet savu pašreizējo finansiālo situāciju. Aizdevumi no "Credit24" nav domāti iepriekšējo parādu atmaksai.

"Credit24" piedāvā ne tikai ātro aizdevumu pakalpojumu, bet arī kredītlīniju. Ienāciet www.credit24.com, izvēlieties atbilstošo valsti un uzziniet, kāds kredīta veids ir Jums piemērotāks. "Credit24" ir uzticams partneris finansiālās situācijās – tas aizsargā Jūsu datus un izpilda saistības. Pirms pieteikšanās kredītam izsveriet visus par un pret un nepieciešamības gadījumā sazinieties ar "Credit24" speciālistiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)