Banner 980x90

Aiztur Latgales kriminālpolicistu par cigarešu piegādi nelegālai tirdzniecības vietai Preiļos

Rīga, 31.janv., LETA. Iekšējās drošības birojs (IDB) aizturējis Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas amatpersonu par cigarešu piegādi nelegālai tirdzniecības vietai Preiļos, aģentūru LETA informēja IDB.

Pagājušās nedēļas beigās IDB aizturēja trīs personu grupu, kas, iespējams, nodarbojās ar nelegālu tabakas izstrādājumu pārvadāšanu, glabāšanu un realizāciju.

Lietā aizturēta Kriminālpolicijas amatpersona, kura kopā ar privātpersonu veica tabakas izstrādājumu piegādi nelegālajai tirdzniecības vietai Preiļos. Vēl viena privātpersona aizturēta par iespējamu nelikumīgu tabakas izstrādājumu realizāciju.

Kratīšanās izņemti tabakas izstrādājumi.

Aizdomās turētajām personām piemēroti ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)