Banner 980x90

Aglonas tirdzniecības uzņēmuma "Klints 99" apgrozījums pērn samazinājies par 9%

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
​Aglonā reģistrētā uzņēmuma SIA "Klints 99" apgrozījums 2015.gadā samazinājies par 9%, sasniedzot 556 442 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, gandrīz trīsreiz sarukusi uzņēmuma peļņa - ja 2014.gadā tā bija 7867 eiro, tad pērn sarukusi līdz 2787 eiro. Uzņēmums nodarbinājis 20 cilvēkus. Tas nodarbojas ar mazumtirdzniecību nespecializētajos veikalos, kuros galvenokārt pārdod pārtikas preces, dzērienus vai tabaku.

Kā minēts SIA "Klints 99" vadības ziņojumā, no šī gada aprīļa struktūrvienības Somersētas ielā 27, Aglonā, un Aglonas ielā 3, Aglonas stacijā, Riebiņu novadā, tiek iznomātas citai juridiskai personai. Savukārt tālāku darbību turpinās kafejnīca "Turība".

SIA "Klints 99" reģistrēta 1999.gadā. Tā pieder SIA "Antaris".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)